duminică, 23 decembrie 2018

Isis Gomes vorbește prea mult și poate fi descalificată de la Miss Bumbum 2012

 Organizarea de Miss Butt concurs Brazilia 2012, care va alege cel mai frumos capăt inferior al țării a lunii, a lansat o declarație oficială cu privire la această Doming (25) care să ateste că candidatul se așteaptă explicații Isis Gomes despre o presupusă intervenție care a făcut fund. Dacă admite procedura, ea va fi descalificată.
 Este împotriva regulilor concursului orice fel de intervenție chimică pentru a modifica fundul, iar Isis ar fi spus unui participant la spectacolul realist "Ferma", care este parte, care a folosit produse pentru ao face "rounder". Dacă recunoaște, va părăsi concursul Miss Bumbum.
Isis, reprezentant al Rio Grande do Sul, ocupă în prezent locul trei, cu peste 2 milioane de voturi. Numai primele 15 contestă finala din São Paulo, pe 30 noiembrie.
Concursul este condus momentan de ex-latina Andressa Urach. Pe lângă cel mai frumos titlu din Brazilia, câștigătorul primește premiul de 5 mii R $. Deputatul primește, de asemenea, o sumă în numerar: R $ 3 mii. Pe locul al treilea: R $ 2 mii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce fel de modele va plac?