vineri, 3 februarie 2017

Anastasia Kvitko

Rusoaica Anastasia Kvitko a atras prima atenția presei tabloide anul trecut, ajungând în publicațiile din întreaga lume ca fiind ”sosia lui Kim Kardashian din Rusia”. Între timp, popularitatea ei a crescut enorm și aparent acum o
În vârstă de 22 de ani, Anastasia este conștientă de atuurile sale fizice și spune că arată mai bine decât Kim Kardashian. Rusoaica trăiește în prezent în Miami. Tânăra are dimensiunile corpului 96-63-107.
 Anastasiya Kvitko este una dintre cele mai recente cele mai fierbinti modele ce vor veni din Rusia.figura ei curbați a atras o legiune de fani și începe să adune o mulțime de zvonuri chirurgie plastica. set ei de sani mari si fundul ivindu au stârnit zvonuri legate de un loc de munca si marirea boob cap la cap. De asemenea, cunoscut sub numele de Anastasia Kvitko, curbele ei senzuale, cu numeroasele sale autoportrete, și-a făcut-o să o stea Instagram instant. Pentru înregistrare, Anastasiya Kvitko de vârstă este de 21 de ani.
Check out statistici ei uimitoare: 37,4 inch cel mai bun, 24,8 inch talie si solduri 41.3 inch. Anastasiya Kvitko vine din Kaliningrad, Rusia și se bazează acum în Miami.


deranjează comparația cu vedeta americană. Rusoaica a ajuns la un număr impresionant de 5 milioane de followeri pe Instagram.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce fel de modele va plac?