sâmbătă, 12 noiembrie 2016

carly baker Carly este un dansator profesionist și a fost un concurent în ITV

 Carly Baker are un frate mai mare și o soră. Tatal ei este un șofer de taxi și mama ei este o asistentă medicală dentară pensionar.
Baker a inceput modeling la varsta de 14 ani pentru diverse editoriale și campanii. Ea a semnat japonez Record Company Fuji internațional , cu Gemma Hebburn pentru a forma un duo pop fată numităMynxters  și a înregistrat single "Hello Kitty" , în 2000 ,  numit după caracterul japonez. Urmărirea rezultatelor acestora a fost o versiune cover a Cure "In perioada zilele" în 2001 . Carly a fost de 18 la momentul respectiv .
Carly a continuat sa semneze cu BMG Records pentru trupa 'SW1' co-scriere cu Kasabian, Gary Barlow, Lucie Silvas si alti compozitori majore din întreaga lume.
Baker a făcut, de asemenea diverse aparitii TV pe Nickelodeon, Disney Channel, MTV si The Box.
Carly este un dansator profesionist și a fost un concurent în ITV / show TV Living "Dancing Timpul murdar din viata ta" ,  în 2007 .   Șaisprezece dansatori din toată Marea Britanie au concurat pentru un contract de dans , cu sediul in Los Angeles Agentie de dans BLOC. Partenerul lui Carly a fost Kenny și Insulele Solomon au terminat al 7 - lea.
De asemenea , în 2007 Carly a fost un concurent pentru Miss Marea Britanie , reprezentand Wimbledon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce fel de modele va plac?